5x zwembaden in Katwijk aan Zee en omgeving!

Als je op vakantie gaat naar Katwijk aan Zee, is het fijn om een keertje te gaan zwemmen in een zwembad. Het vissersdorpje telt één zwembad. In de nabije omgeving van Katwijk aan Zee bevinden zich verschillende andere zwembaden. Op dagen dat het geen mooi weer is, is het prettig om te gaan zwemmen in een binnenzwembad.

Wij hebben 5 zwembaden in Katwijk aan Zee en omgeving op een rijtje gezet!

1. Zwembad in Katwijk aan Zee

Zwembad Aquamar bevindt zich in Katwijk aan Zee en staat garant voor tal van zwemplezier. Als je het leuk vindt om aan je conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen te werken, kom je in Zwembad Aquamar helemaal aan je trekken. Daarnaast kun je er ook recreatief zwemmen in het recreatiebad. Iedere vrijdag is het bovendien discozwemmen in Zwembad Aquamar.

Molecaten Park Noordduinen binnenzwembad

Eén van de leukste vakantieparken van Katwijk aan Zee is Molecaten Park Noordduinen. Naast het feit dat je op Molecaten Park Noordduinen een accommodatie kunt huren, kun je er ook kamperen. Molecaten Park Noordduinen ligt aan de noordkant van Katwijk aan Zee: het Noordzeestrand en de Noordzee liggen op steenworp afstand.

2. Zwembad in Noordwijk

In het hart van Noordwijk kun je zwemmen in Zwembad Binnenzee. Naast baantjes trekken en recreatief zwemmen, kun je in Zwembad Binnenzee ook deelnemen aan FloatFit. FloatFit is de allernieuwste rage in de zwemwereld. FloatFit is fitness op een drijvende mat waarbij vrijwel alle spieren worden aangesproken. FloatFit is fun voor jong en oud.

Noordwijkse Duinen zwembad

Ten noorden van Katwijk aan Zee bevindt zich de chique badplaats Noordwijk aan Zee. Noordwijk aan Zee telt talrijke hotels, vakantieparken en campings. Midden in de duinen van Noordwijk aan Zee kun je een vakantiehuisje huren op Europarcs Noordwijkse Duinen. Dit prachtige familiepark beschikt over tal van voorzieningen zoals een verwarmd buitenzwembad.

3. Zwembad in Wassenaar

Tussen Wassenaar en Oud Wassenaar ingeklemd kunnen zwemliefhebbers hun hart ophalen in Het Sterrenbad. Het Sterrenbad biedt iedere week enorm veel activiteiten aan. Wat je denken van aquajoggen en aquarobics! Onder begeleiding van muziek wordt er dan gewerkt aan uithoudingsvermogen, spierkracht, vetverbranding. Uiteraard kun je in Het Sterrenbad ook baantjes trekken en recreatief zwemmen.

Vakantiehuis ZH001 Heerlijke Huisjes Zuid Holland Katwijk
Op steenworp afstand van het strand van Katwijk aan Zee kun je overnachten in dit vakantiehuisje. De accommodatie is geschikt voor vier personen. Niet alleen het strand ligt vlakbij het huisje dat geldt ook voor het centrum van het vissersplaatsje. In het centrum kun je fijn winkelen en lekker eten in verschillende restaurants.

4. Zwembad in Sassenheim

Iets ten noordoosten van Katwijk aan Zee ligt het plaatsje Sassenheim. In Sassenheim kan gezwommen worden in Zwembad Wasbeek. In Zwembad Wasbeek kom je in een subtropisch zwemparadijs terecht. Een zwembad met een wildwaterbaan, waterglijbanen, sauna, stoombad en een waterparaplu. Uiteraard kunnen er in Zwembad Wasbeek ook gewoon baantjes getrokken worden.

Strandhuisjes Julianadorp

De populairste vakantiehuisjes van Nederland bevinden zich op het strand: de zogenaamde strandhuisjes. Op verschillende plekken langs Nederlandse kust kun je op het strand slapen in een strandhuisje. Zo ook in de Noord-Hollandse kustplaats Julianadorp aan Zee. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee maken onderdeel uit van Roompot Strandhuisjes Julianadorp.

5. Zwembad in Leiden

Leiden is de grootste stad die zich in de buurt van Katwijk aan Zee bevindt. Mensen die van zwemmen houden, kunnen in Leiden hun geluk beproeven in Zwembad De Zijl. Na het zwemmen is het leuk om Leiden verder te verkennen. Leiden is schilderachtig. Slenter door de straatjes en steegjes en laat je verrassen!

Duinresort Dunimar, Roompot

Katwijk aan Zee ligt in de zogenaamde zuidelijke bollenstreek. Tijdens het voorjaar wordt het landschap op gekleurd en geparfumeerd door miljoenen bloeiende bloembollen. Midden in dit betoverende landschap kun je vakantie vieren in Roompot Duinresort Dunimar. Duinresort Dunimar is een kleinschalig vakantiepark waar je kunt verblijven in stijlvolle vakantiehuisjes: jong en oud zullen zich er opperbest vermaken.

Vond je dit leuk? Deel het!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email