Strandpaviljoens

Het strand van Katwijk aan Zee heeft een lengte van 4,5 kilometer en wordt aan de noordkant begrensd door het strand van Noordwijk aan Zee en aan gaat aan de zuidkant over in het strand van Wassenaar. Het Katwijkse strand is verder in twee delen op te splitsen: een kort strand ten noorden van de uitmonding van de Buitenwatering in de Noordzee en een lang strand ten zuiden van de genoemde Noordzeeuitmonding.

Op het brede en lange strand van Katwijk aan Zee is ruimte voor vijftien strandpaviljoens. De helft van deze paviljoens is seizoengebonden en wordt in de winter afgebroken en de andere helft staat het jaar rond op het strand. De Katwijkse strandpaviljoens hebben allemaal hun unieke uitstraling en trekken daardoor verschillende soorten mensen aan. Bij sommige etablissementen kun je rustig genieten van een hapje en drankje, bij andere paviljoens brengen hippe dj’s de jonge strandgasten in vervoering!

Barbecueën op het strand, strandpaviljoens, eten

Beachclub Wantveld
Beachclub Wantveld is één van de twee strandpaviljoens dat zich ten noorden van de uitmonding van de Buitenwatering in de Noordzee bevindt en tevens het meest noordelijke strandpaviljoen van Katwijk aan Zee is. Bij dit paviljoen kun je fantastisch eten, drinken, trouwfeesten geven, bedrijfuitjes organiseren en overnachten in mooie strandhuisjes.
Adres: Noordduinseweg 6 (Strandvak 21)

Strandpaviljoen Willy
Noord Strandpaviljoen Willy Noord is het andere strandpaviljoen dat zich ten noorden van de uitmonding van de Buitenwatering in de Noordzee bevindt en is het op één na noordelijkste strandpaviljoen van het voormalige vissersplaatsje. Bij dit paviljoen kun je lekker eten, drinken, barbecueën, feesten & partijen organiseren en slapen in fraaie strandhuisjes.
Adres: Buitensluis 3 (Strandvak 21)

Strandpaviljoen Paal 14
Strandpaviljoen Paal 14 ligt aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Hier kun je heerlijk eten, drinken, feesten & partijen organiseren en overnachten in betoverende strandhuisjes.
Adres: Boulevard Zeezijde 7

Strandpaviljoen Surf en Beach
Strandpaviljoen Surf en Beach is gesitueerd aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Bij dit paviljoen kun je fantastisch eten, drinken, feesten & partijen organiseren, vergaderen, bruiloften vieren en reünies houden.
Adres: Boulevard Zeezijde 9

champagne, pour a, serve, strandpaviljoens, drinken

Beachhouse Key West
Beachhouse Key West ligt aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Bij dit beachhouse kun je smakelijk eten, drinken, barbecueën, recepties houden en slapen in prachtige strandhuisjes.
Adres: Boulevard Zeezijde 11

Strandpaviljoen ’t Centrum
Strandpaviljoen ’t Centrum is gesitueerd aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Bij dit strandpaviljoen kun je lekker eten en drinken.
Adres: Boulevard Zeezijde 17

Strandpaviljoen Zee en Zon
Strandpaviljoen Zee en Zon ligt aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Hier kun je heerlijk eten, drinken en kleurrijke strandcabines huren.
Adres: Boulevard Zeezijde 19.

Beachclub Zomers
Beachclub Zomers is gesitueerd aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Bij deze beachclub kun je fantastisch eten, drinken, barbecueën, feesten & partijen organiseren en trouwfeesten houden.
Adres: Boulevard Zeezijde 21.

Bruid en bruidegom, bruidspaar, trouwen, wedding, strandpaviljoen, strand

Het Strand
Het Strand ligt aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Bij dit strandrestaurant kun je voortreffelijk eten, drinken en fantastische strandcabines huren.
Adres: Boulevard Zeezijde 23

Zand
Zand is gesitueerd aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Bij dit grandcafé kun je goed eten, drinken en trouwfeesten houden.
Adres: Boulevard Zeezijde 35

Strandpaviljoen Zilt
Strandpaviljoen Zilt ligt aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding.
Adres: Boulevard Zeezijde 37. Bij dit strandpaviljoen kun je zalig eten, drinken en feesten &partijen organiseren.
Adres: Boulevard Zeezijde 37.

Strandpaviljoen KW106
Strandpaviljoen KW106 is gesitueerd aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Hier kun je smakelijk eten en drinken.
Adres: Boulevard Zeezijde 41.

eten en drinken, table, glassware, cutlery, strandpaviljoens
SandCBar
SandCBar ligt aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Bij dit paviljoen kun je zalig eten, drinken, feesten & partijen organiseren en overnachten in fraaie strandhuisjes.
Adres: Boulevard Zeezijde 43

Strandhuys Katwijk
Strandhuys Katwijk is gesitueerd aan de zuidkant van de Noordzeeuitmonding. Bij dit strandpaviljoen kun je heerlijk eten, drinken, barbecueën en feesten & partijen organiseren.
Adres: Boulevard Zeezijde 47

Strandpaviljoen Willy Zuid
Strandpaviljoen Willy Zuid ligt aan de zuidkant van de Noordzee uitmonding en is het meest zuidelijke strandpaviljoen van Katwijk aan Zee. Hier kun je fantastisch eten, drinken en slapen in prachtige strandslaaphuisjes.
Adres: Boulevard Zeezijde 51.