Vakantieparken

In Katwijk aan Zee en in diens directe omgeving bevinden zich verschillende vakantieparken waar je van een zorgeloze vakantie kunt genieten. Het leeuwendeel van deze recreatieparken ligt op steenworp afstand van de prachtige Noordzeekust.
Molecaten Park Noordduinen, campings in de duinen, vakantieparken in de duinen
Molecaten Park Noordduinen

Molecaten Park Noordduinen ligt in Katwijk aan Zee en bevindt zich vlakbij het brede Noordzeestrand. In dit mooie recreatiepark zijn verschillende soorten vakantie- onderkomens (bungalows, chalets en kampeerplaatsen) te huren. Molecaten Park Noordduinen beschikt daarnaast over fantastische faciliteiten zoals een snackbar, binnenzwembad, verwarmd buitenzwembad en een speeltuin.
Vakantiepark Duinrell
Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell ligt in Wassenaar en bevindt zich op slechts vier kilometer afstand van het strand van de Noordzee. In dit prachtige vakantiepark zijn diverse soorten vakantie-accommodaties (duingalows, lodgetenten en kampeerplekken) te huren. Vakantiepark Duinrell beschikt bovendien over waanzinnige faciliteiten zoals restaurants, Tikibad, fietsverhuur en een attractiepark.
Parc du Soleil
Parc du Soleil

Parc du Soleil ligt in Noordwijk aan Zee op amper twee kilometer afstand van het prachtige Noordzeestrand. In dit fraaie recreatiepark zijn verschillende soorten vakantie-onderkomens (chalets en vakantiehuisjes) te huren. Parc du Soleil beschikt daarnaast over aantrekkelijke faciliteiten zoals een indoor speeltuin, binnenzwembad en fietsverhuur.

Noordwijkse Duinen
EuroParcs Noordwijkse Duinen

EuroParcs Noordwijkse Duinen ligt in Noordwijk aan Zee op slechts twee kilometer afstand van het strand van de Noordzee. In dit geweldige vakantiepark zijn diverse soorten vakantie-accommodaties (vakantiehuisjes, appartementen en kampeerplekken) te huren. Recreatiepark de Noordwijkse Duinen beschikt bovendien over veel faciliteiten zoals een restaurant en een verwarmd buitenzwembad.
Duinresort Dunimar, Roompot
Duinresort Dunimar

Duinresort Dunimar ligt in Noordwijkerhout op amper vier kilometer afstand van het overweldigende Noordwijkerstrand. In dit chique recreatiepark zijn verschillende soorten vakantie-accommodaties (luxe bungalows) te huren. Duinresort Dunimar beschikt daarnaast over uitgebreide faciliteiten zoals een tennisveld, luchttrampoline, fietsverhuur, tafeltennistafels en vismogelijkheden.
Nautisch Centrum Scheveningen
Nautisch Centrum Scheveningen

Nautisch Centrum Scheveningen ligt in Scheveningen op steenworp afstand van het strand van de Noordzee. In dit luxe vakantiepark zijn diverse soorten vakantie- onderkomens (luxe appartementen en chique penthouses) te huren. Nautisch Centrum Scheveningen beschikt bovendien over een breed spectrum aan faciliteiten zoals een zwembad en een restaurant.