5x vakantieparken met e-chopper verhuur!

Op verschillende vakantieparken kun je een e-chopper huren. Een e-chopper is een scooter met de uitstraling van een chopper. Een chopper is een type motor. Met een e-chopper kun je op een leuke manier de omgeving verkennen. Als je een e-chopper wil besturen, heb je wel een rijbewijs nodig (rijbewijs A, rijbewijs B of rijbewijs AM).

Wij hebben 5 vakantieparken met e-chopper verhuur geselecteerd!

 1. Vakantiepark met e-chopper verhuur in Zeeland

Hof Domburg bevindt zich in het badplaatsje Domburg in Zeeland. Op dit familiepark kun je een e-chopper huren. Hof Domburg beschikt over nog veel meer faciliteiten. Wat te denken van een overdekt zwembad, biljarttafel en activiteitenprogramma. Op steenworp afstand van het vakantiepark bevindt zich een golfbaan en kunnen golfliefhebbers een balletje slaan.

Vakantiepark Hof Domburg, Zeeland

Domburg is één van de mooiste plaatsjes van Zeeland. Voor veel kunstenaars is Domburg een grote bron van inspiratie. De duinen en het strand zijn dan ook van een grote schoonheid. Op het strand van Domburg bevinden zich verschillende strandpaviljoens waar je lekker wat kunt eten en drinken. In de zomer kun je fijn zonnen op het strand of zwemmen in de Noordzee.

2. E-chopper huren op vakantiepark in Drenthe

In de Drentse plaatsje Ees ligt Vakantiepark Het Land van Bartje. Liefhebbers van een e-chopper kunnen deze huren op dit park. Op Vakantiepark Het Land van Bartje zijn er enorm veel mogelijkheden. De kans op verveling is nihil. Zo beschikt het park over een ponyranch en kun je paarden en pony’s kammen en knuffelen.

Vakantiepark Het Land van Bartje, Ees Drente - bos

Als je in Drenthe op vakantie bent, mag een bezoekje aan een hunebed uiteraard niet ontbreken. Als je alles van hunebedden wil weten, moet je maar eens gaan kijken in het Hunebedcentrum Borger. In dit centrum is 15.000 jaar geschiedenis op te diepen. Vlak in de buurt van Hunebedcentrum Borger bevindt zich ook het grootste hunebed van Nederland.

 3. Vakantiepark met e-chopper verhuur in Gelderland

Recreatiepark Beekbergen bevindt zich in het plaatsje Beekbergen in Gelderland. Op dit vakantiepark worden e-choppers verhuurd. Recreatiepark Beekbergen is ook ideaal voor mensen met een hond. Zo zijn er een speciale hondenspeeltuin en hondendouche op het terrein aanwezig. Uiteraard mag een zwembad met glijbanen niet ontbreken. Voor kinderen worden er bovendien activiteiten aangeboden.

Vakantiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen ligt midden op de Veluwe. De Veluwe heeft een grootte van meer dan 100.000 hectare en is daarmee het grootste natuurgebied van Nederland én van Europa. Het behoeft nauwelijks betoog dat de mogelijkheden op de Veluwe groot zijn. Zo kun je er wandelen, fietsen, mountainbiken, vogelspotten en paardrijden.

4. E-chopper huren op vakantiepark in Flevoland

In het Flevolandse dorpje Biddinghuizen ligt Molecaten Park Flevostrand. Op dit park kun je e-choppers huren. Op Molecaten Park Flevostrand kun je kamperen of een accommodatie huren. Het park ligt aan het Veluwemeer. In, op en rondom het Veluwemeer zijn de mogelijkheden legio. Zo kun je er zwemmen, windsurfen en wandelen.

Molecaten Park Flevostrand luchtfoto

Flevoland ligt midden in Nederland en is de jongste provincie van het land. Flevoland bestaat uit twee delen: de Noordoostpolder en de Flevopolder. Flevoland kan bogen op drie indrukwekkende natuurgebieden: Oostvaardersplassen, Lepelaarsplassen en Horsterwold. In Oostvaardersplassen leven veel grote grazers zoals edelherten, konikpaarden en heckrunderen. Daarnaast is het een belangrijk leefgebied voor tal van vogelsoorten.

 5. Vakantiepark waar je een e-chopper kunt huren in Gelderland

EuroParcs Marina Strandbad bevindt zich in het plaatsje Olburgen in Gelderland. Als je van e-choppers houdt, heb je op dit park geluk: je kunt ze hier huren. EuroParcs Marina Strandbad ligt aan de oevers van de IJssel. De IJssel meandert op een sprookjesachtige manier door het landschap heen. In de IJssel kun je prima zwemmen of fijn varen.

Vakantiepark Marina Strandbad

Olburgen ligt in de zogenaamde Achterhoek. De Achterhoek wordt gekenschetst door een prachtig landschap. In dit landschap bevinden zich talloze eeuwenoude kastelen. De Achterhoek kun je op verschillende manieren verkennen. In het gebied kun je prachtige wandelingen of fietstochten maken. Uiteraard kun je ook met een e-chopper eropuit trekken. Paardrijden is ook een aantrekkelijke optie.

Vond je dit leuk? Deel het!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email