5x bungalows aan zee in Nederland!

Bungalows zijn woningen met een woon- en slaapruimte op de begaande grond: ze hebben dus geen verdiepingen. De meeste bungalows worden gebruikt als vakantieverblijf. Overal in Nederland vind je vakantiebungalows waar je een fantastische vakantie kunt hebben. De bungalows die zich aan zee bevinden, zijn het meest geliefd onder toeristen.

Wij hebben een selectie gemaakt van 5 bungalows in Nederland die zich aan zee bevinden!

1. Bungalow aan zee in Zeeland

Op het voormalige Zeeuwse eiland Kamperland bevindt zich Roompot Beach Resort. Op dit familiepark kun je verschillende soorten accommodaties huren waaronder bungalows. Op Roompot Beach Resort kun je ook in strandhuisjes verblijven. Deze vakantiehuisjes staan op het strand van de Westerschelde. Het behoeft geen betoog dat het hierdoor fantastisch is om hier in dit strandhuisje vakantie te vieren.

Roompot vakantiehuis bungalow Beach Resort

Langs de hele Nederlandse kust komen zeehonden voor, maar de meeste leven in de Waddenzee en Zeeuwse wateren. In Zeeland zijn de Oosterschelde en Westerschelde dé plekken voor het spotten van zeehonden. In Nederland komen twee soorten zeehonden voor; de gewone zeehond en grijze zeehond. In Zeeland leven ongeveer 1.500 zeehonden.

2. Slapen in bungalow aan zee in Noordwijk

EuroParcs Parc du Soleil is een vakantiepark langs de kust van Noordwijk. Op dit vakantiepark kun je verblijven in bungalows. Bungalows zijn uitermate geschikt voor mensen met een beperking: dit omdat je geen trappen hoeft te lopen om in de slaap- of badkamer te komen. Als de bungalow ook geen drempels bevat, is het hierdoor ook ideaal voor rolstoelgangers.

Bungalows Vakantiepark Europarcs Parc du Soleil

Noordwijk aan Zee is één van de mooiste kustplaatsen van Nederland. Zo beschikt het over een gezellige boulevard waar je kunt shoppen, eten en drinken. Daarnaast staan op het strand van Noordwijk aan Zee verschillende strandpaviljoens waar je onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van de Noordzee. Kortom, heerlijk genieten!

3. Bungalow aan zee in Oostkapelle

Op loopafstand van de zee kun je deze bungalow huren. De bungalow bevindt zich in de Zeeuwse badplaats Oostkapelle. Het vakantie-onderkomen telt twee slaapkamers en is geschikt voor vier personen. Niet alleen de Noordzee is dichtbij, maar dat geldt ook voor een restaurant, een midgetgolfbaan en een manege. Daarnaast heeft deze bungalow een eigen tuin en parkeerplaats.

Bungalows Vakantie huis Heerlijke huisjes ze722

Oostkapelle is een fantastische badplaats. In de zomer zoeken de toeristen massaal het strand op om een leuke tijd te hebben. Enerzijds graven kinderen kuilen of bouwen zandkastelen, anderzijds bruinen ouderen hun huid en genieten van een drankje. Ook tijdens het najaar en winter is het uitstekend vertoeven in Oostkapelle: namelijk lekker uitwaaien.

4. Overnachten in bungalow in Renesse

In het Zeeuwse plaatsje Renesse bevindt zich deze bungalow. Het vakantiehuisje ligt aan de Noordzee, heeft twee slaapkamers en geschikt voor maximaal vier mensen. De bungalow bevindt zich op steenworp afstand van het strand en is gezellig ingericht. Het idyllische vakantiehuisje beschikt over een geweldige tuin. De tuin die dus het domein is van prachtige bloemen en planten.

Natuurhuisje bungalow Renesse 56652

Zeeland is één van de mooiste provincies van ons land. Namelijk een provincie die gekenschetst wordt door een overweldigende natuur en pittoreske dorpjes. Het is erg leuk om door het Zeeuwse landschap te wandelen of om er historische plaatsjes te bezoeken. Hierbij mag je Veere, een dorpje, absoluut niet overslaan: dit omdat de tijd hier lijkt te hebben stil gestaan.

5. Bungalow aan zee in Bergen

Deze bungalow bevindt zich in Bergen in Noord-Holland. De vakantie-accommodatie ligt vlak aan zee, heeft twee slaapkamers en geschikt voor maximaal vier mensen. Deze luxe bungalow straalt sfeer en klasse uit. Qua architectuur is het een regelrecht hoogstandje. Waardoor het ieder moment van het jaar een feest is om in dit vakantiehuisje te verblijven.

Natuurhuisje in Bergen 57945

Bergen is in velerlei opzichten een unieke plaats te noemen. Dit komt omdat het vlak aan de Noordzee ligt, met alle voordelen die dat met zich meebrengt. Zo kun je heerlijk uitwaaien op het strand of een duik nemen in het verkoelende Noordzeewater. Daarnaast is Bergen hét kunstenaarsdorpje van Nederland. Hierdoor is het zeer de moeite waard om één van de vele Bergense kunstateliers te bezoeken.

Vond je dit leuk? Deel het!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email