5x vakantiehuisje in Callantsoog!

Wil je graag vakantie vieren in Callantsoog? Boek dan een vakantiehuisje in deze mooie kustplaats. De vakantiehuisjes van Callantsoog bevinden zich enerzijds op vakantieparken en anderzijds daarbuiten. Sommige vakantiewoningen in Callantsoog zijn luxe met veel aantrekkelijke faciliteiten, andere accommodaties zijn eenvoudiger.

Wij hebben een selectie gemaakt van 5 vakantiehuisjes in Callantsoog.

1. Vakantiehuisje op vakantiepark in Callantsoog

Zoek je een vakantiehuisje in Callantsoog? Boek dan een accommodatie op Roompot Callantsoog. Op dit ruim opgezette vakantie-oord kun je in kleurrijke vakantiehuisjes verblijven. Roompot Callantsoog bevindt zich midden in de duinen en op steenworp afstand van het Noordzeestrand.

Callantsoog, gelegen in de provincie Noord-Holland, is een van de oudste badplaatsen van Nederland. Het dorp werd al in de 9de eeuw genoemd en heeft sindsdien een rijke geschiedenis doorgemaakt. Oorspronkelijk was Callantsoog een vissersdorp, maar vanaf de 19de eeuw ontwikkelde het zich tot een populaire toeristische bestemming.

2. Natuurhuisje in Callantsoog

Wil je graag in een natuurhuisje verblijven in Callantsoog? Huur dan dit 6-persoons vakantiehuis in de Noord-Hollandse badplaats. De accommodatie telt 3 slaapkamers en is verder van alle gemakken voorzien. Door de grote tuin zijn rust, vrijheid en privacy gegarandeerd.

Natuurhuisje 74588 Callantsoog

Callantsoog is de thuisbasis van het prachtige natuurgebied Zwanenwater, een beschermd duingebied van ongeveer 600 hectare. Dit natuurreservaat is uniek vanwege zijn rijke biodiversiteit. Het Zwanenwater herbergt twee grote duinmeren, die een thuis bieden aan tal van watervogels zoals de lepelaar en de aalscholver.

3. Lodge op vakantiepark in Callantsoog

Op Vakantiepark Callassande kun je lodges huren en een onbezorgde tijd in
Callantsoog hebben. Vakantiepark Callassande beschikt over aantrekkelijke
faciliteiten. Zo kun je er heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad. Zwemmen in de Noordzee is nog leuker: gelukkig bevindt die zich op loopafstand.Callantsoog heeft een unieke plek in de Nederlandse geschiedenis omdat het het
eerste officiƫle naaktstrand van het land huisvest, opgericht in 1973. Dit strand, gelegen ten zuiden van de hoofdstrandopgang, trekt jaarlijks veel bezoekers die genieten van de vrijheid en de natuur.

4. Vakantiehuisje in Callantsoog

Aan de rand van Callantsoog kun je vakantievieren in dit 4-persoons vakantiehuisje. Een splinternieuw vakantie-onderkomen dat zich op een mooie plek bevindt. De accommodatie ligt nabij natuurgebied Kooibosch. Op nog geen 500 meter afstand bevindt zich het Noordzeestrand waar je heerlijk kunt uitwaaien.De hervormde kerk van Callantsoog, daterend uit de 16de eeuw, is een historisch monument en een symbool van de rijke geschiedenis van het dorp. De kerk is gebouwd op een terp, een kunstmatige heuvel, om het te beschermen tegen overstromingen.

5. Tiny house in Callantsoog

Op het erf van een boerderij in Callantsoog kun je dit tiny house boeken. Het mini-
huisje zit ingeklemd tussen het typische polderlandschap van Noord-Holland en de Noordzeekust. Derhalve vormt het tiny house een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van dit deel van Nederland.Het strand van Callantsoog staat bekend om zijn uitgestrektheid en netheid. Met een breed zandstrand dat zich uitstrekt over meerdere kilometers, biedt het voldoende ruimte voor zonnebaden, zwemmen, strandspelen en ontspannen wandelingen langs de kustlijn. De zandstranden zijn perfect voor gezinnen, koppels en solo-reizigers die willen genieten van de zon en zee.

Vond je dit leuk? Deel het!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email