Top 3 natuurhuisjes aan de kust van Nederland!

Natuurhuisje aan de kust

De kust is de favoriete vakantiebestemming voor Nederlanders die in eigen land blijven. De mogelijkheden in het kustgebied zijn groot. Zo kun je er lekker luieren op het strand of wandelen en fietsen in de duinen. Langs de hele vaderlandse kust kun je overnachten in verschillende soorten accommodaties waaronder natuurhuisjes. Hieronder vind je de top 3 van natuurhuisje die zich aan de kust van Nederland bevinden.

1) Natuurhuisje aan de kust van Groote Keeten

Deze bungalow ligt in Groote Keeten in de provincie Noord-Holland. De vakantie-accommodatie ligt aan de kust, telt 1 slaapkamer en geschikt voor maximaal 2 personen. Het vakantiehuisje ligt in de Noorder Duinen. Naast het feit dat de Noorder Duinen bijzonder fraai zijn, zijn ze ook uniek. Het is namelijk de enige plek aan de Nederlandse kust waar tapuiten broeden. Tapuiten zijn kleine zangvogeltjes.

 • Faciliteiten:
  Honden zijn welkom
  Wifi is aanwezig
  Reviews zijn goed
  Tuin, tuinmeubilair en privéterras
 • Tips en trips:
  Het is zeer de moeite waard om in het voorjaar Groote Keeten te bezoeken. Het kustpaatsje behoort namelijk tot de noordelijke bloembollenstreek. In de lente is het er bal: miljoenen bloembollen komen dan tot bloei. De tulpen, hyacinten en blauwe druifjes laten hun fraaie kleuren zien. Het is waanzinnig om door de bloembolvelden te wandelen en fietsen.

2) Natuurhuisje aan de kust van Domburg

Dit vakantie-appartement ligt in Domburg in de provincie Zeeland. De vakantie-accommodatie ligt aan de kust, telt 1 slaapkamer en geschikt voor maximaal 2 personen. Het vakantiehuisje is uiterst sfeervol ingericht en van alle denkbare gemakken voorzien. Tijdens ieder jaargetijde is het fijn om hier te vertoeven: in de winter met gezellig kaarslicht en in de zomer op het privé-terras.

 • Faciliteiten:
  Honden zijn niet welkom
  Wifi is aanwezig
  Reviews zijn goed
  Afwasmachine
  Tuin, tuinmeubilair en privéterras
 • Tips en trips:
  De mogelijkheden in Zeeland zijn groot. Ga pittoreske dorpjes bezoeken als Veere en Domburg of maak lange wandelingen op de betoverende stranden of door de idyllische duinen. Een bezoek aan Neeltje Jans mag eigenlijk ook niet ontbreken tijdens het bezoek aan Zeeland. Neeltje Jans was het werkeiland van de wereldberoemde Oosterscheldekering en is thans een informatiecentrum.

3) Natuurhuisje aan de kust van Wassenaar

Dit vakantiehuisje ligt in Wassenaar in de provincie Zuid-Holland. De vakantievilla ligt aan de kust, telt 2 slaapkamers en geschikt voor maximaal 4 personen. Het splinternieuwe vakantiehuisje is van een ongekende schoonheid. Mensen die van rust en ruimte houden zullen zich er prima vermaken: je zit midden in de natuur met fraaie vergezichten.

 • Faciliteiten:
  Contactloos verblijf is mogelijk
  Honden zijn niet welkom
  Wifi is aanwezig
  Reviews zijn goed
  AfwasmachineOmheinde tuin, terras en barbecue
  Kinderbed, kinderstoel en speelweide
  Fietsen zijn te huur
 • Tips en trips:
  Op steenworp afstand van het huisje bevindt zich natuurgebied Lentevreugd waar je konikpaarden en Schotse Hooglanders kunt spotten. Recreatiebos de Pan is ook niet ver weg; een fantastisch gebied om mooie wandelingen te maken of vogels te spotten. Als je wat meer van de omgeving wil zien, is het huren een fiets een uitstekende optie.

Bijzondere Accommodaties