Top 3 bungalows aan zee in Nederland!

Bungalow aan de kust, vakantiepark

Bungalows zijn woningen met een woon- en slaapruimte op de begaande grond: ze hebben geen verdiepingen. Het leeuwendeel van de bungalows wordt gebruikt als vakantieverblijf. Overal in Nederland vind je vakantiebungalows waar je een fantastische vakantie kunt hebben. De bungalows die zich aan zee bevinden zijn het meest geliefd. Hieronder vind je de top 3 van bungalows aan zee in Nederland!

1) Bungalow aan zee in Renesse

Deze bungalow bevindt zich in Renesse in de provincie Zeeland. Het vakantiehuisje ligt aan de Noordzee, heeft 2 slaapkamers en geschikt voor maximaal 4 mensen. De bungalow bevindt zich op steenworp afstand van het strand en is gezellig ingericht. Het idyllische vakantiehuisje beschikt over een geweldige tuin. Een tuin die het domein is van prachtige bloemen en planten.

 • Voorzieningen:
  Contactloos verblijf is een optie
  Honden mogen mee
  Er is internettoegang
  Beoordelingen zijn goed
  Afwasmachine
  Tuin, tuinmeubilair en privé-terras
  Speelweide
 • Tips en trips:
  Zeeland is één van de mooiste provincies van ons land. Een provincie die gekenschetst wordt door een overweldigende natuur en pittoreske dorpjes. Het is erg leuk om door het Zeeuwse landschap te wandelen of om er historische plaatsjes te bezoeken. Veere is een dorpje dat je absoluut niet mag overslaan: de tijd lijkt daar te hebben stilgestaan.

2) Bungalow aan zee in Biggekerke

Deze bungalow bevindt zich in Biggekerke in de provincie Zeeland. De vakantiewoning ligt aan de Noordzee, heeft 2 slaapkamers en geschikt voor maximaal 3 mensen. De bungalow heeft een omheinde tuin en is daardoor erg geschikt voor huurders met kinderen of een hond. Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht op de duinen.

  • Voorzieningen:
   Contactloos verblijf is een optie
   Honden mogen mee
   Er is internettoegang
   Beoordelingen zijn goed
   Afwasmachine
   Tuin, tuinmeubilair en barbecue
   Kinderbed, kinderstoel en omheinde tuin
   Fietsen zijn beschikbaar (gratis)
  • Tips en trips:
   Wandelen en fietsen blijven de favoriete activiteiten in en rondom Biggekerke. In de omgeving zijn fantastische wandel- en fietsroutes uitgezet. Mensen die van paardrijden houden komen er ook aan hun trekken. Biggekerke staat te boek als een toplocatie voor paardrijliefhebbers. Middelburg ligt ook niet ver weg: hier kun je heerlijk winkelen en eten.

3) Bungalow aan zee in Bergen

Deze bungalow bevindt zich in Bergen in de provincie Noord-Holland. De vakantie-accommodatie ligt vlak aan zee, heeft 2 slaapkamers en geschikt voor maximaal 4 mensen. Deze luxe bungalow straalt sfeer en klasse uit. Qua architectuur is het een regelrecht hoogstandje. Ieder moment van het jaar is het een feest om in dit vakantiehuisje te verblijven.

 • Voorzieningen:
  Contactloos verblijf is een optie
  Honden mogen mee
  Er is internettoegang
  Beoordelingen zijn goed
  Open haard
  Wasdroger
  Afwasmachine
  Tuin, tuinmeubilair en privé-terras
  Speelweide
 • Tips en trips:
  Bergen is in velerlei opzichten een unieke plaats te noemen. Op de eerste plaats ligt het vlak aan de Noordzee met alle voordelen die dat met zich meebrengt. Zo kun je heerlijk uitwaaien op het strand of een duik nemen in het verkoelende Noordzeewater. Daarnaast is Bergen hét kunstenaarsdorpje van Nederland. Het is zeer de moeite waard om één van de vele Bergense kunstateliers te bezoeken.